«Μην τον ξεγράφετε τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο»

«Μην τον ξεγράφετε τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης πιστεύει ότι ο Δικέφαλος μπορεί να κάνει το θαύμα και στην έδρα της Τσέλσι!

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League το βατό πρόγραμμα του Δικέφαλου στο πρωτάθλημα, την πιθανή αύξηση διαφοράς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Στις δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» αρχικά αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κερδίσουμε την ΜΠΑΤΕ και να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα με την Τσέλσι, αυτό είναι το θαύμα. Μπορεί όμως ο ΠΑΟΚ να πάει στο Λονδίνο, να δείξει χαρακτήρα και να πάρει κάτι καλό. Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έχει κάνει πολλές νίκες, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει αν και όλοι το θεωρούν χαμένο το παιχνίδι».

Για το απόλυτο του ΠΑΟΚ στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια (εκτός της Τσέλσι) έως τα Χριστούγεννα είπε: «Θεωρώ ότι τα 7 παιχνίδια εκτός της Τσέλσι, σε πρωτάθλημα και κύπελλο σίγουρα θα τα πάρει, έχει την ομάδα και την ποιότητα για να τα κερδίσει αυτά τα παιχνίδια. Με την ΜΠΑΤΕ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε να μιλάμε για αυτό το θαύμα. Εγώ θα σταθώ αρχή γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη θεωρώ ότι δεν θα έχει καμία απώλεια στο πρωτάθλημα».

Για την αύξηση διαφοράς από Ολυμπιακό και ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου: «Σίγουρα είναι ευκαιρία. Δε θα σταθώ στο πρόγραμμα των άλλων ομάδων, εγώ θα σταθώ στον ΠΑΟΚ που πιστεύω ότι θα βγει αλώβητος από το δικό του πρόγραμμα. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα της διαφοράς. Γενικά είμαι αισιόδοξος αλλά μου εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή η ομάδα, ακόμα και αν δεν έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο έχει το μέταλλο του νικητή. Είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Να μην παραβλέψουμε ότι ξεκινήσαμε με -2, νομίζω ότι όλοι συμφωνούν αφού κατόρθωσε σε αυτήν την φάση να είναι έξι πόντους διαφορά από τον Ολυμπιακό με όλο αυτό το δύσκολο πρόγραμμα αλλά πέρασε αλώβητος από όλα τα ντέρμπι και βλέποντας την ομάδα και το ρόστερ, βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν βρίσκω κάτι που να εμποδίσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

Για την ενίσχυση: «Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ. Σίγουρα χρειάζονται 1-2 προσθήκες. Αυτήν την στιγμή η ομάδα πονάει στην θέση του στόπερ, έχουμε δύο παιδιά που παίζουν συνέχεια και τον Χατσερίδη που δεν έχει δείξει ακόμα κάτι καλό. Ακόμη χρειάζεται έναν μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στον χώρο του κέντρου αλλά και σαν εξτρέμ, ένας εσωτερικός μέσος».

Για τον Ουάρντα είπε: «Εκτός από το ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει ιδιαιτερότητες στον χαρακτήρα του. Σε έναν υγιή σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ ίσως κρίνουν ότι δημιουργεί πρόβλημα τότε δεν έχει θέση».

Για το αν ο Ζαμπά με τον Λημνιό θέλουν βοήθεια: «Είναι πολύ καλά παιδιά και προσφέρουν αλλά δεν βάζουν γκολ, αυτό είναι ένα θεματάκι. Σίγουρα χρειάζεται ένας στόπερ και ένας μεσοεπιθετικός που θα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες προϋποθέσεις στο επιθετικό κομμάτι».

Για τα πλάγια μπακ: «Έχουμε τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα. Στην θέση του Μάτος δεν έχουμε εναλλακτική, στου Βιεϊρίνια έχουμε τον Τόσκα, ο οποίος έχει δείξει κάποια στοιχεία».

Για σέντερ φορ: «Εγώ πιστεύω ότι ο Ακπόμ είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και με τον ανάλογο χρόνο που θα πάρει θα προσφέρει τα μέγιστα. Σαν επιλογή πίσω από τον Πρίγιοβιτς είναι η ιδανικότερη λύση. Ο Καρέλης είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν έχει δώσει ακόμα τον πραγματικό του εαυτό. Σαν δεύτερη επιλογή θεωρώ ότι ο Ακπόμ είναι καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ