Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια μικρή Τούμπα στο Στάμφορντ Μπριτζ

Τα 2.300 εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να κοιτάξουν προς Αγγλία για να μπορέσουν να βρουν κάποιο εισιτήριο του αγώνα με την Τσέλσι.

Μια μικρή Τούμπα στο Στάμφορντ Μπριτζ | to10.gr

Τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Τσέλσι. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου τις προηγούμενες ημέρες έδωσαν «μάχες» για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο της αναμέτρησης στο Στάμφορντ Μπριτζ. Τα 2.300 εισιτήρια που προσέφεραν οι λονδρέζοι εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Παρότι η ΠΑΕ ζήτησε περισσότερα οι Άγγλοι αρνήθηκαν. Έτσι λοιπόν η μοναδική λύση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ήταν να στραφούν στο Νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκετοί φίλαθλοι του Δικεφάλου που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποια εισιτήρια σε διάφορες θύρες του γηπέδου. Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για την Αστυνομία καθώς οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα θελήσουν να πάνε στην Ασπρόμαυρη κερκίδα που θα στηθεί στο Στάνφορντ Μπριτζ. Τα μέτρα ασφαλείας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι αυστηρά. Από την πρώτη ημέρα που θα φτάσουν οι πρώτοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο δρόμους της πόλης.