«Χωρίς υπεροψία ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα στην Ευρώπη»

«Χωρίς υπεροψία ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα στην Ευρώπη»

Ο Τάσος Τασιόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δικέφαλος δε χρειάζεται μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Ο Τάσος Τασιόπουλος μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που θα κάνει στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5» αναφερόμενος στη μάχη με τους Άγγλους είπε: «Είναι ένα ματς που θα πάει ο ΠΑΟΚ να το ευχαριστηθεί. Κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις εκτός έδρας στην Ευρώπη και σε μεγάλα παιχνίδια έχει πάρει μεγάλες νίκες και προκρίσεις. Ο ΠΑΟΚ όταν μπαίνει υπεροπτικά τότε τρώει τα μούτρα του, όταν μπαίνει να το ευχαριστηθεί τότε είναι καλύτερος».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι πηγαίνει ακάθεκτος προς τον τίτλο είπε: «Δικαιώνει τις προβλέψεις του καλοκαιριού που είπαμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα, ο Πρίγιοβιτς βάζει το γκολ ακόμη και όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά και είναι καθοριστικός για την πορεία του ΠΑΟΚ».

Για το φετινό Δικέφαλο: «Φέτος δείχνει πόσο ποιοτικό ρόστερ έχει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα, υπάρχουν σταθερές στην ομάδα και το σύνολο των παικτών είναι παρά πολύ καλό. Είναι επίτευγμα της διοίκησης το πολύ καλό ρόστερ».

Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κατάκτηση του τίτλου: «Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική. Όπως και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει και στη μέτρια μέρα του. Μόνο έτσι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Η ομάδα είχε κοιλιά ένα μήνα αλλά εκεί δεν έχασε βαθμούς και αυτό είναι επίτευγμα αποδυτηρίων, προπονητή και προσωπικοτήτων μέσα στην ομάδα. Ο κακός εαυτός του ΠΑΟΚ μπορεί να προβληματίσει αλλά και ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Αν τον Γενάρη ο Ολυμπιακός ενισχυθεί με έναν φορ τύπου Πρίγιοβιτς ίσως προβληματίσει τον ΠΑΟΚ».

Αν έχει κενά ο Δικέφαλος ενόψει Γενάρη: «Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι, οι παίκτες τον Γενάρη δεν προσφέρουν κάτι γρήγορα και καλύτερα να μην γίνει κάποια μεταγραφή αλλά εξαρτάται από το αν θα υπάρξει κάτι έκτακτο».

Αν τα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν οι Έλληνες στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: «Το ελπίζω, σίγουρα υπάρχει καλή δουλειά στις ακαδημίες και οι ομάδες κάτω από την αντρική είναι καλές. Σημασία έχει πως το οικοδόμημα της ομάδας στηρίζει αυτή την προσπάθεια των νεαρών παικτών, αλλά πρέπει να πάρουν εμπιστοσύνη. Ελπίζω, να υπάρξουν παιδιά από τις ακαδημίες που θα είναι καθοριστικοί και όχι μόνο να πάρουν ένα συμβόλαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ