«Τριάρα» για την Άρσεναλ, ισοπαλία για τη Λεβερκούζεν στην «πικρή» επιστροφή του Ρέτσου

«Τριάρα» για την Άρσεναλ, ισοπαλία για τη Λεβερκούζεν στην «πικρή» επιστροφή του Ρέτσου

Η Άρσεναλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Βόρσλκα Πολτάβα, ενώ η Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με τη Λουντογκόρετς στη Γερμανία, σε μια αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την «πικρή» επιστροφή του Ρέτσου στην αγωνιστική δράση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:55 του Europa League.

Η Άρσεναλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Βόρσλκα Πολτάβα και να παραμείνει στην κορυφή του 5ου ομίλου, με γκολ των Ρόου, Ράμσεϊ και Γουίλοκ, και παρά τη νίκη της δεύτερης Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 6-1 επί της Καραμπάχ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με τη Λουντογκόρετς στη Γερμανία, πράγμα που όμως δεν επηρέασε τη βαθμολογική θέση των Ασπιρίνων, παραμένοντας στην 1η θέση και εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Η αναμέτρηση ωστόσο στιγματίστηκε από την «πικρή» επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 34ο λεπτό, στο ματς της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση μετά από επτά μήνες απουσίας, αφού προηγουμένως ο Χέικο Χέρλιχ αποφάσισε να του εμπιστευτεί φανέλα βασικού.

Η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της ελβετικής Ζυρίχης με 2-1, η Άντερλεχτ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με την αλβανική Σπαρτάκ Τιράνων, η Ζάλτσμπουργκ κέρδισε με 1-0 τη Λειψία και η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα ηττήθηκε με 1-0 από τη Ζενίτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:55 του Europa League της 5ης αγωνιστικής:

Ζυρίχη – ΑΕΚ Λάρνακας 1-2
Λεβερκούζεν – Λουντογκόρετς 1-1
Ζάλτσμπουργκ – Λειψία 1-0
Ρόζενμποργκ – Σέλτικ 0-1
Ζενίτ – Κοπεγχάγη 1-0
Μπορντό – Σλάβια Πράγας 2-0
Άντερλεχτ – Σπαρτάκ Τιράνων 0-0
Φενερμπαχτσέ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0-0
Κάραμπακ – Σπόρτινγκ Λ. 1-6
Βόρσκλα Πολτάβα – Άρσεναλ 0-3
Μίλαν – Ντουντελάνζ 5-2
Κρασνοντάρ – Ακσιχάρ 2-1
ΜΠΑΤΕ – Βίντι 2-0

Μπέτις – Ολυμπιακός 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ