Βρήκαν κάτοχο 13 από τα 24 εισιτήρια για τη φάση των «32»

Βρήκαν κάτοχο 13 από τα 24 εισιτήρια για τη φάση των «32»

Με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της φάσης των Ομίλων του αι ήδη γνωστές οι 13 από τις 24 ομάδες που θα συνεχίσουν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Μπέτις, η Φενέρμπαχτσε, η Σάλτσμπουργκ και η Ντιναμό Κιέβου εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «32» του Europa League μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι Πορτογάλοι με το επιβλητικό 6-1 στην έδρα της Καραμπάχ θα βρεθούν στους «32», ενώ οι Ρώσοι και οι Ισπανοί επικράτησαν με 1-0 επί των Κοπεγχάγης και Ολυμπιακού και «τσέκαραν» τα «εισιτήρια» για την επόμενη φάση.

Παρά το 0-0 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Φενέρ πέρασε ως δεύτερη, καθώς η Σπάρτακ Τρνάβα έμεινε στο 0-0 με την Άντερλεχτ για τον 4ο όμιλο, ενώ το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση είχε εξασφαλίσει νωρίτερα και η Ντιναμό Κιέβου μετά το «διπλό» στην έδρα της Αστάνα (1-0) στο πλαίσιο του 11ου ομίλου.

Πλέον οι ομάδες που θα συνεχίσουν στο Europa League έγιναν 13, καθώς είχαν ήδη προκριθεί και οι Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ζυρίχη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Λάτσιο και Τσέλσι.

Μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τα υπόλοιπα 9 εισιτήρια είναι και ο Ολυμπιακός που καλείται να πετάξει εκτός συνέχειας τη Μίλαν στη τελευταία αγωνιστική στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης. Οι 24 ομάδες μαζί με τις 8 τρίτες που θα προκύψουν από τους Ομίλους του Champions League,  μπουν στην κληρωτίδα από όπου θα προκύψουν τα 16 ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκ άουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ