Χέρλιχ : «Πιο πικρό γεγονός της βραδιάς ο τραυματισμός του Ρέτσου»

Χέρλιχ : «Πιο πικρό γεγονός της βραδιάς ο τραυματισμός του Ρέτσου»

Ο Χέικο Χέρλιχ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Παναγιώτης Ρέτσος, στο ματς της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Μεταξύ των όσων σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λουντογκόρετς (1-1) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Χέικο Χέρλιχ έδωσε έμφαση στον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, τον οποίο τοποθέτησε στη βασική ενδεκάδα των Ασπιρίνων μετά από επτά μήνες απουσίας του Έλληνα στόπερ από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός υπέστη νέο μυικό τραυματισμό και αποχώρησε τραυματίας στο 34ο λεπτό, όντας εμφανώς απαρηγόρητος κατά την έξοδό του για αυτήν την άκρως δυσάρεστη εξέλιξη για τον ίδιο.

«Το πιο πικρό γεγονός από το παιχνίδι είναι ο τραυματισμός του Πάνου. Υπάρχει υποψία για μυικό πρόβλημα στον οπίσθιο αριστερό μηρό. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα), όταν και θα γίνει μαγνητική τομογραφία», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Γερμανού τεχνικού, με την τελική ιατρική γνωμάτευση, όπως επισήμανε, να αναμένεται στη διάρκεια της Παρασκευής (30/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ