Η πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν κόντρα στον Ολυμπιακό

Η πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν κόντρα στον Ολυμπιακό

Αυτοί είναι οι «11» με τους οποίους θα ξεκινήσει η Μίλαν στο καθοριστικό ματς του Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Κάτι παραπάνω από δύο 24ωρα πριν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει τη Μίλαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στο ματς που θα κρίνει την κατάληξη της δεύτερης θέσης του γκρουπ, τα ιταλικά ΜΜΕ άρχισαν να παρουσιάζουν την πιθανή ενδεκάδα των Ροσονέρι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης (13/12, 22:00) ο Τζενάρο Γκατούζο θα παρατάξει την ιταλική ομάδα με σχηματισμό 3-4-3, αν και στο τελευταίο ματς της Serie A κόντρα στην Τορίνο προτίμησε το 4-2-2-2, με ακραίους μπακ τους Καλάμπρια και Ροντρίγκες και μεσοεποθετικός τον Τσαλχάνογλου.

Στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες, κάτω από τα δοκάρια θα χρησιμοποιηθεί ο Ρέινα, στην τριάδα της άμυνας -από δεξιά προς αριστερά- οι Αμπάτε, Ζαπάτα και Λασάλτ, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κεσιέ και Μπακαγιοκό. Στα αριστερά θα βρεθεί ο Μπορίνι και στα δεξιά ο Σούσο, τη στιγμή που στην επιθετική τριάδα θα βρίσκονται οι Κουτρόνε και Καστιγέχο στις άκρες, και ο Ιγκουαΐν στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά: Ρέινα – Αμπάτε, Ζαπάτα, Λασάλτ – Κεσιέ, Μπακαγιοκό, Σούσο, Μπορίνι – Κουτρόνε, Ιγκουαΐν, Καστιγέχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ