Στροφή σε ΜΠΑΤΕ με πρόκριση και καλή εμφάνιση

Στροφή σε ΜΠΑΤΕ με πρόκριση και καλή εμφάνιση

Ο τελικός με τη ΜΠΑΤΕ πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ αυτό που θέλουν είναι στη κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας την προσεχή Δευτέρα να είναι παρών στις καλύτερες 32 ομάδες του Europa League.

Στο Δικέφαλο, κάνουν στροφή στην αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αφήνοντας στην άκρη, έστω και για λίγο το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει τους Λευκορώσους ελπίζοντας πως το ίδιο θα κάνει στην Ουγγαρία απέναντι στη Βίντι η Τσέλσι. Οι Ασπρόμαυροι, έστω και αργά, έχουν αντιληφθεί πως η ευρωπαϊκή πορεία δεν είναι βαρίδιο στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα.

Είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας που κάθε καλοκαίρι, ασχέτως τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, αναζητούν το κάτι παραπάνω από μια απλή παρουσία τους ομίλους του Europa League. Μπορεί φέτος το όνειρο να μην επετεύχθη, η πρόκριση στο Champions League, όμως η καταξίωση μπορεί να επιτευχθεί με μια πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές σε πρόσφατες δηλώσεις τους έχουν τονίσει πως δεν διαλέγουν διοργάνωση και έχουν δώσει την υπόσχεση πως θα κάνουν τα πάντα ώστε η ομάδα να πάρει τη δεύτερη θέση.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι διακαής πόθος για την διοίκηση και φυσικά για τον κόσμο της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα του αγώνα δεν αποχώρησε για το Ροστόφ. Έμεινε στην Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο τους ποδοσφαιριστές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Στον ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και να είναι στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας.

Η Τούμπα την Πέμπτη θα είναι κατάμεστη παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες το τελευταίο διήμερο. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου περιμένουν να δουν μια καλή εμφάνιση από την ομάδα τους διεκδικώντας την πρόκριση από τη ΜΠΑΤΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ