Συνάντηση θρύλων στο γεύμα του Ολυμπιακού στην Μίλαν (vid & pics)

Συνάντηση θρύλων στο γεύμα του Ολυμπιακού στην Μίλαν (vid & pics)

Οι ερυθρόλευκοι παρέθεσαν γεύμα στους ροσονέρι και το παρών στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη V’ Amos έδωσαν θρυλικές μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πάολο Μαλντίνι και Λεονάρντο από πλευράς ιταλικού συλλόγου και ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Φρανσουά Μοντέστο από τον Ολυμπιακό. Παρών και ο νέος Ceo της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε την Μίλαν στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η διοίκηση των ερυθρόλευκων παρέθεσε γεύμα στους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου στο V’ Amos. Οι πειραιώτες έχουν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για να απολαύσει την καλύτερη φιλοξενία η ομάδα του Μιλάνου και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη υπήρξε συγκέντρωση θρυλικών μορφών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Χρήζει λοιπόν ιδιαίτερης μνείας η παρουσία δύο παλαίμαχων παικτών της Μίλαν, που άφησαν εποχή με την καριέρα τους κι έγραψαν σελίδες δόξας φορώντας την φανέλα του ιταλικού συλλόγου. Ο λόγος για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας του Μιλάνου, Πάολο Μαλντίνι και τον Λεονάρντο, με τους δύο παλιούς άσους των ροσονέρι να λένε πολλές ιστορίες με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι φρόντισαν να υποδεχθούν τους θρύλους της Μίλαν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είχαν να μοιραστούν πολλά από την πορεία τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα και μάλιστα ο Μαλντίνι είχε αγωνιστεί αντίπαλος του Καρεμπέ στο Καμπιονάτο, όταν ο Γάλλος φορούσε την φανέλα της Σαμπντόρια. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λεονάρντο είχε αντιμετωπίσει τον Καρεμπέ στον τελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998 στο Παρίσι. Βραζιλία και Γαλλία είχαν τεθεί αντιμέτωπες και οι «τρικολόρ» είχαν επικρατήσει με 3-0 κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το παρών στο γεύμα έδωσε και Ιβάν Γκαζίδης, ο νέος CEO της Μίλαν, ο οποίος ανέλαβε και τυπικά την πολύ σημαντική θέση στους ροσονέρι πριν από λίγες μέρες. Έτσι μετά την Άρσεναλ, ο Ιβάν Γκαζίδης είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα ακόμα επιτυχημένο πρότζεκτ στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Από πλευράς Ολυμπιακού ήταν επίσης παρούσα στο γεύμα η Λίνα Σουλούκου αλλά και ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που υποδέχθηκε τα στελέχη του ιταλικού συλλόγου στο Καραϊσκάκη.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ