To εντυπωσιακό κορεό στο Καραϊσκάκη: «La casa del trofeo» (vid)

To εντυπωσιακό κορεό στο Καραϊσκάκη: «La casa del trofeo» (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί πριν την έναρξη του «τελικού» με την Μίλαν ύψωσαν ένα πολύ εντυπωσιακό κορεό, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την ισπανική τηλεοπτική σειρά «La Casa de papel».

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα!

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί πριν την έναρξη του «τελικού» με την Μίλαν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ύψωσαν ένα πολύ εντυπωσιακό κορεό, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την ισπανική τηλεοπτική σειρά «La Casa de papel». Συγκεκριμένα, στο κορεό που ανέβασαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ήταν οι ληστές και είχαν στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa League, ενώ στο κάτω μέρος έγραφε: «La casa del trofeo»!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών έκλεψαν τις εντυπώσεις και έγιναν αμέσως… viral σε όλη την Ευρώπη. Μια ακόμα παράσταση από τους φιλάθλους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, οι οποίοι στέκονται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσουν με τη βροντερή φωνή τους να τους οδηγήσουν σε μια ιστορική επιτυχία!

Δείτε το βίντεο:

Και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ