«Δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ με Ελλάδα και Ευρώπη…»

«Δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ με Ελλάδα και Ευρώπη…»

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης τόνισε ότι φάνηκε πως δεν είχε τόσο καλές εναλλακτικές λύσεις ο ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Δικέφαλου αρχικά τόνισε: «Δείξαμε ότι δεν αντέχουμε στην πίεση και της Ευρώπης και του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μόνο αυτήν την δικαιολογία μπορώ να πω και όχι ότι δεν έχουμε τόσο καλή ομάδα. Δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις, η ομάδα χρειαζόταν 2-3 ακόμη καλούς παίκτες που θα μπορούν να ξεκουράζουν βασικούς. Αυτό λείπει και κάπου ήρθε και η κούραση. Δεν ξέρω βέβαια αν ο προπονητής είχε παραμερίσει την Ευρώπη, εγώ θα το ρίξω στην πίεση και στην κούραση, δεν είχαμε τους κατάλληλους παίκτες να γίνει το ροτέισον. Τώρα το θέμα είναι να μην αρχίσουμε να κατηγορούμε την ομάδα, γιατί στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά και μπορεί να γίνει μία καλή προεργασία για την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη, όπως έγινε πέρσι με το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί: «Το πιο βασικό και το πιο απλό είναι να μην χάσουμε. Από κει και μετά πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, δεν έχουμε περιθώριο για ήττες. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και θα προσπαθήσουν να του δημιουργήσουν πρόβλημα, είναι ένα κίνητρο που το έχουν όλες οι ομάδες που παίζουν απέναντί του».

Για τα προβλήματα τραυματισμών Πέλκα και Βιεϊρίνια: «Δεν πρέπει να μας ανησυχεί η Λιβαδειά. Άμα παίξουμε όπως ξέρουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ