Τσιγκρίνσκι: «Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο»

Τσιγκρίνσκι: «Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο»

Ο αμυντικός της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στα Ουκρανικά μέσα αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τον Ολυμπιακό στα Ουκρανικά μέσα, με αφορμή τις αναμετρήσεις της Ντιναμό Κιέβου με τους ερυθρόλευκους για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αμυντικός της ΑΕΚ δήλωσε ότι οι Πειραιώτες παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι ο βαθμολογικός πίνακας του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι ενδεικτικός της ποιότητας των ομάδων. Πιο αναλυτικά ο Ουκρανός ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και κληρώθηκε με την Ντιναμό. Διάβασα κάποιες αντιδράσεις από τους ανθρώπους της ομάδας του Κιέβου μετά την κλήρωση και ένιωσα έκπληξη. Σημειώνουν ότι η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, με τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος να μην είναι ενδεικτικός της ποιότητας των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολλή τύχη και αρκετά παιχνίδια της τα κέρδισε με αυτόν τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό πλάνο στο παιχνίδι του και η Ντιναμό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ