Πάει για αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Βράνιες!

Πάει για αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Βράνιες!

Ο Όγκνιεν Βράνιες θα αποχωρήσει από την Αντερλεχτ και φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Ντιναμό Κιέβου, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τα πράγματα για τον Όγκνιεν Βράνιες δεν πήγαιναν εξαρχής καλά στην Αντερλεχτ και μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την Σέρβα τραγουδίστρια, Γελένα Καρλέουσα, ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, θεωρείται τελειωμένος από τους Βέλγους. Μάλιστα ο Βράνιες έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ η οποία ψάχνει τρόπο για να τον ξεφορτωθεί.

Ουκρανικά Μέσα κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου για τον 29χρονο αμυντικό με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να βρίσκονται σε εξέλιξη και την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Να σημειώσουμε εδώ πως αν τελικά πάει στην Ντιναμό ο Βράνιες, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τον Ολυμπιακό αφού από φέτος οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ έχουν αλλάξει και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με δεύτερη ομάδα (έχει αγωνιστεί στο Europa League με την Αντερλεχτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ