Στους -5 την ώρα του αγώνα!

Στους -5 την ώρα του αγώνα!

Ο Ολυμπιακός βρήκε παγωνιά στο Κίεβο, συνθήκες Μόσχας και Χάρκοβο την ώρα του αγώνα με την Ντιναμό.

Την χρονιά που ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έπαιξε στο ΟΥΕΦΑ και έφτασε πολύ κοντά στους 8 της διοργάνωσης χρειάστηκε να παίξει σε Μόσχα και Χάρκοβο απέναντι σε Ρούμπιν Καζάν και Μέταλιστ αντίστοιχα. Και στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -14 βαθμούς στην Μόσχα και τους -9 στο Χάρκοβο!

Έτσι και τώρα που οι Πειραιώτες είναι στο Κίεβο θα συναντήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ειδικά την ώρα του αγώνα. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε το ματς στις 10 το βράδυ και η αλήθεια είναι πως είναι ένα θέμα αυτό καθώς κάλλιστα θα μπορούσαν να παίξουν δύο ώρες νωρίτερα με καλύτερη θερμοκρασία. Την ώρα του αγώνα προβλέπεται πως η θερμοκρασία θα έχει πέσει πέντε βαθμούς κάτω από το μηδέν με την υγρασία μάλιστα να δημιουργεί καταστάσεις σαν να είναι -12!

Η αποστολή του Ολυμπιακού πάντως φτάνοντας στο Κίεβο βρήκε μεν παγωνιά αλλά όχι θερμοκρασία υπό του μηδενός. Βεβαίως και οι 4 βαθμοί που συνάντησε νωρίς το απόγευμα φτάνοντας στο Κίεβο με το κρύο να είναι τσουχτερό δεν ήταν και η καλύτερη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ