Κιβρακίδης: «Η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας»

Κιβρακίδης: «Η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας»

Την απογοήτευσή του για την απουσία του από το παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας, εξέφρασε ο μέσος του Ατρομήτου Κυριάκος Κιβρακίδης μέσω social media.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποτελεί τον μεγάλο άτυχο της προετοιμασίας του Ατρομήτου για το πρώτο παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Ο 27χρονος μέσος υπέστη τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση των Περιστεριωτών, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Πολωνία.

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εξέφρασε την μεγάλη του απογοήτευση, τονίζοντας πω η καρδιά του και το μυαλό του θα είναι στους συμπαίκτες του στην Πολωνία: «Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος το τι σκέφτομαι και το πώς νιώθω…Η πορεία της ζωής μου, μου έμαθε πώς είναι να πέφτεις ξανά και ξανά! Όμως μου έμαθε κιόλας να σηκώνομαι κάθε φορά και πιο δυνατός! Δυστυχώς παιδιά δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου να σταθώ δίπλα σας.

Τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί λοιπόν, να μην μπόρεσα να ταξιδέψω μαζί σας για Πολωνία αλλά να ξέρετε η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας!»

 

Η ανάρτηση του Κιβρακίδη στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος το τί σκέφτομαι και το πώς νιώθω…Η πορεία της ζωής μου, μου έμαθε πώς είναι να πέφτεις ξανά και ξανά! Όμως μου έμαθε κιόλας να σηκώνομαι κάθε φορά και πιο δυνατός! Δυστυχώς παιδιά δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου να σταθώ δίπλα σας.Τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί λοιπόν, να μην μπορεσα να ταξιδέψω μαζί σας για Πολωνία αλλά να ξέρετε η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας! 🙏🏻⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ·Kivs· -19- (@kivrakidis__19) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ