Κατράνης: «Μπορούμε να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος»

Ο Αλέξανδρος Κατράνης δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τη Λέγκια, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να κρατήσουν την καλή αμυντική λειτουργία του πρώτου ματς.


Κατράνης: «Μπορούμε να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος» | to10.gr

Ο Αλέξανδρος Κατράνης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λέγκια στο Περιστέρι.

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Δήλωσε πως όλοι είναι αισιόδοξοι ενόψει τη ρεβάνς του 0-0 στην Πολωνία, αλλά και ότι θα πρέπει να απειλήσουν τη Λέγκια πράγμα που δεν έκαναν στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του Ατρομήτου:

«Θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που αντιμετωπίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, παίζουμε με μια καλή ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν καλοί αλλά δεν τους απειλήσαμε μπροστά.

Πρέπει να είμαστε πιο απειλητικοί και να κρατήσουμε στην άμυνα το μηδέν. Θα είναι ένα παιχνίδι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και για τους δύο και πρέπει στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε εβδομάδα να αποκτάς ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ