Ολιβέιρα: «Πήραμε ένα μάθημα και πάμε δυνατότεροι την επόμενη Πέμπτη» (pic)

Ολιβέιρα: «Πήραμε ένα μάθημα και πάμε δυνατότεροι την επόμενη Πέμπτη» (pic)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έστειλε μήνυμα ανασύνταξης μέσω των social media μετά την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Κραϊόβα.

Η άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Κραϊόβα προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στον οργανισμό ΑΕΚ καθώς κανείς δεν φανταζόταν πως η ομάδα θα παρουσίαζε τέτοια εικόνα στο γήπεδο με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ένα ματς μάλιστα που έμοιαζε τυπική διαδικασία μετά το 2-0 των «κιτρινόμαυρων» στη Ρουμανία αλλά και βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Έστω κι έτσι βέβαια η ΑΕΚ προκρίθηκε με το 1-1 στα πλέι οφ του Europa League και τώρα όλοι στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στην Τράμπζονσπορ που ασφαλώς και είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε και το ντεμπούτο του ως βασικός με τα «κιτρινόμαυρα» έστειλε μήνυμα ανασύνταξης στα social media δίνοντας και το σύνθημα για τα ματς με τους Τούρκους.

«Δεν ήταν και η καλύτερη απόδοση, αλλά συνεχίζουμε. Το αντιμετωπίζουμε ως ένα μάθημα και πάμε δυνατότεροι την επόμενη Πέμπτη», έγραψε ο Πορτογάλος.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ