ΠΑΟΚ: Ο αποκλεισμός έφερε σύσκεψη

ΠΑΟΚ: Ο αποκλεισμός έφερε σύσκεψη

Ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ώρες μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, κάλεσε όλη την ομάδα στο Μακεδονία Παλλάς για μια πρώτη κουβέντα.

Το χθεσινό βράδυ για την οικογένεια του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δύσκολο μετά τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε την Ευρώπη πολύ νωρίς, παρότι υπήρχαν σχέδια και βλέψεις για κάτι καλό τη φετινή χρονιά.

Ο Ιβάν Σαββίδης που το βράδυ της Τετάρτης ζήτησε από τα μέλη της αποστολής να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League είδε για μια ακόμα φορά τα ίδια πράγματα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που παρακολούθησε το παιχνίδι από το Μακεδονία Παλλάς μαζί με φίλους ήταν αρκετά προβληματισμένος μετά το τέλος του αγώνα.

Αμέσως επικοινώνησε με στελέχη της ομάδας και ζήτησε άπαντες να βρεθούν στο ξενοδοχείο προκειμένου να γίνει μια πρώτη σύσκεψη. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, από τα play off του Europa League.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιm, ενώ στη συνέχεια είχε μια κουβέντα με τους άμεσους συνεργάτες του για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου ν’ αλλάξει η κατάσταση πολύ γρήγορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ