Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της, φτάνοντας τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη εκτός έδρας, επίδοση που είχε να συμβεί από το 1989!

Ρεκόρ 30ετίας σημείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι για καλό λόγο! Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της, κάνοντας ακόμα μία «γκέλα», αυτή τη φορά με την Άλκμααρ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την ολλανδική ομάδα εκτός έδρας, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ στις εξορμήσεις τους εκτός «Ολντ Τράφορντ». Συγκεκριμένα τελευταία φορά που η ομάδα του Μάντσεστερ είχε 10 συνεχόμενες απώλειες βαθμών εκτός έδρας, ήταν το μακρινό 1989, στην τρίτη σεζόν του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Το συγκεκριμένο σερί τρέχει από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και την ήττα από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και συνεχίζεται ακόμα… Οι επιδόσεις της ομάδας του Σόλσκιερ όλο και χειροτερεύουν και το ζήτημα είναι πότε θα σταματήσει η «κατρακύλα».

Δείτε το αρνητικό σερί αναλυτικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ