Γκιμαράες – Άρσεναλ 1-1

Γκιμαράες – Άρσεναλ 1-1

Η Άρσεναλ κράταγε τη νίκη και την εξασφάλιση της πρόκρισης μέχρι το 91' χάρη σε γκολ του Μουστάφι αλλά η Γκιμαράες ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ντουάρτε στις καθυστερήσεις και οι «κανονιέρηδες» θα περιμένουν το επόμενο ματς για να τσεκάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τη νίκη που θα της έδινε και μαθηματικά την πρόκριση ήθελε στην Πορτογαλία η Άρσεναλ και την είχε στα χέρια της μέχρι το 91′ όταν δέχθηκε την ισοφάριση από την Γκιμαράες. Το τελικό 1-1 αναγκάζει τους «κανονιέρηδες» να περιμένουν την επόμενη αγωνιστική για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση ενώ οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό.

Η Γκιμαράες ήταν καλύτερη στο ματς και είχε τις περισσότερες φάσεις με μεγαλύτερη το δοκάρι του Πέπε στο 8′ μετά από ένα εκπληκτικό σουτ από απόσταση. Αυτοί που τελικά άνοιξαν το σκορ όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 80′ ο Πεπέ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μουστάφι με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι Πορτογάλοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Ντουάρτε έφεραν το ματς στα ίσια για το 1-1. Μάλιστα η Γκιμαράρες έφτασε μια ανάσα και από την ανατροπή στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι από τον Μουστάφι που τον γλίτωσε από αυτογκόλ.

Γκιμαράες: Ντάγκλας, Βενάνσιο, Αγκού, Σοάρες, Εβαντζελίστα (82’ Μπονατίνι), Ταπσόμπα, Βίκτορ Γκαρσία, Έντουαρντς, Πέπε (61’ Ρόχα), Ντάβιντσον (68’ Ροσίνα), Ντουάρτε

Άρσεναλ: Μαρτίνεθ, Τίρνεϊ, Παπασταθόπουλος, Μάιτλαντ Νάιλς, Χόλντινγκ, Θεμπάγιος (54’ Γκουεντουζί), Μουστάφι, Γουίλοκ (78’ Τορέιρα), Σάκα (65’ Λακαζέτ), Μαρτινέλι, Πεπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ