«Περίπατο» η Γιουνάιτεντ (3-0), εξάσφαιρη η Εσπανιόλ, κάζο στο 95′ για τη Ρόμα!

«Περίπατο» η Γιουνάιτεντ (3-0), εξάσφαιρη η Εσπανιόλ, κάζο στο 95′ για τη Ρόμα!

Οι Κόκκινοι Διάβολοι κέρδισαν με 3-0 την Παρτιζάν - «Εξάσφαιρη» η Εσπανιόλ απέναντι στην Λουντογκόρετς (6-0), με γκολ στις καθυστερήσεις η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 2-1 τη Ρόμα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Ολντ Τράφορντ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι παίκτες του Σόλσκιερ χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη σέρβικη ομάδα επικράτησαν με 3-0 και σφράγισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά το σουτ του Μάρκους Ράσφορντ έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Παρτιζάν. Δύο λεπτά αργότερα ο Ράσφορντ απείλησε ξανά, αλλά ο Στοϊκοβιτς απέκρουσε με τα πόδια.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Αγγλος επιθετικός το έκανε στο 22’ ο Γκρινγουίντ. Ο Ράσφορντ πάσαρε στον νεαρό μεσοεπιθετικό και αυτός με σουτ στη δεξιά γωνία έκανε το 1-0 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 33’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μαρσιάλ. Ο στράικερ της βρετανικής ομάδας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στοΐκοβιτς για το 2-0. Ένα γκολ, με το οποίο ουσιαστικά η Γιουνάιτεντ καθάρισε το ματς και σφράγισε τη νίκη.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Σόλσκιερ πέτυχε τρίτο γκολ με τον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Γιανγκ έκανε το γύρισμα στον συμπαίκτη του, αυτός βρήκε λίγο χώρο και με σουτ στο αριστερό παραθυράκι έκανε το 3-0. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση και να παίρνουν εύκολα τη νίκη.

«Εξάσφαιρη» η Εσπανιόλ, πήρε το θρίλερ με τη Ρόμα η Γκλάντμπαχ

Το μεγαλύτερο σκορ της βραδιάς ήρθε στο παιχνίδι της Εσπανιόλ με την Λουντογκόρετς, σε ένα ματς βέβαια που οι Βούλγαροι έμειναν στο 12’ με δέκα παίκτες και στο 35’ με εννιά! Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και χάρισαν πλούσια θέαμα στους φιλάθλους τους.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μελέντο στο 4’, με τον Μαρμόλ στο 19’ να κάνει το 2-0. Το 3-0 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Βάργκας στο 36’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τους Καμπουτσάνο (52’), Πεντρόσα (73’) και Φερέιρα (76’).

Εντυπωσιακό ήταν και το παιχνίδι στη Γερμανία ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Ρόμα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1, χάρη στο γκολ του Τουράμ στο 90+5’! Μια σπουδαία νίκη, με την οποία έφτασαν τους 5 βαθμούς και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, όσους έχει και η Ρόμα, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Φάτσιο, ο οποίος πέτυχε γκολ και αυτογκόλ! Στο 35’ έστειλε καταλάθος την μπάλα στο βάθος της εστίας του Λόπες και έδωσε προβάδισμα στη γερμανική ομάδα, ενώ στο 64’ διόρθωσε το λάθος του και με γκολ – στη σωστή εστία αυτή τη φορά – έκανε το 1-1.

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί με την μπίλια στο «χ», αλλά ο Τουράμ είχε διαφορετική άποψη. Στο 90+5’… τέζαρε τη Ρόμα και χάρισε τη νίκη στην Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

19:55
Αστάνα – Άλκμααρ 0-5
Λάτσιο – Σέλτικ 1-2
Κλουζ – Ρεν 1-0
Σταντάρ Λιέγης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1
ΑΠΟΕΛ – Καραμπάγκ 2-1
Ντουντελάνζ – Σεβίλλη 2-5
Κοπεγχάγη – Ντιναμό Κιέβου 1-1
Λουγκάνο – Μάλμε 0-0
Βασιλεία – Χετάφε 2-1
Κράσνονταρ – Τράμπζονσπορ 3-1
Ρόζενμποργκ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2
Λίντσερ – Αϊντχόφεν 4-1

22:00
Φέγενορντ – Γιουνγκ Μπόις 1-1
Ρέιντζερς – Πόρτο 2-0
Βόλφσμπουργκ – Γάνδη 1-3
Ολεξάντρια – Σεντ Ετιέν 2-2
Εσπανιόλ – Λουντογκόρετς 6-0
Φερεντσβάρος – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0
Γκλάντμπαχ – Ρόμα 2-1
Βόλφσμπεργκερ – Μπασάκσεχιρ 0-3
Μπράγκα – Μπεσίκτας 3-1
Γουλβς – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρτιζάν 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ