Σοκαριστικός τραυματισμός για Χατζηδιάκο: Φόβοι για χοντρή ζημιά (vid)

Σοκαριστικός τραυματισμός για Χατζηδιάκο: Φόβοι για χοντρή ζημιά (vid)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Άλκμααρ με την Παρτιζάν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Ανησυχία στην Εθνική, διεκομίσθη με φορείο εκτός γηπέδου.

O Παντελής Χατζηδιάκος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική ομάδα με τις εμφανίσεις του κι αποτελεί έναν από τους νέους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που τα πηγαίνει περίφημα.

Ο Έλληνας αμυντικός της Άλκμααρ, όμως ήταν άτυχος στη χθεσινή αναμέτρηση της ολλανδικής ομάδας για το Europa League, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με την Παρτιζάν και υπέφερε από τον πόνο.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηδιάκος, πάτησε πολύ άσχημα στο έδαφος το δεξί του πόδι και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του διεθνή στόπερ.

Όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κρατάει τον γόνατό του και υπάρχουν φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Άλκμαάρ, Άρνε Σλοτ:

«Είναι στο γόνατο. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι μέγεθος του τραυματισμού, θα είναι τα πάντα πιο ξεκάθαρα την Παρασκευή. Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν βλέπεις έναν παίκτη να βγαίνει έχοντας τα χέρια του στο πρόσωπό του. Ο Χατζηδιάκος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δουλεύει φανταστικά φέτος. Έκανε το ντεμπούτο του με την Ελλάδα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό τόσο για εκείνον όσο φυσικά και για την ομάδα και για μένα».

Δείτε τον τραυματισμό του Έλληνα αμυντικού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ