Μαρτίνς: «Δυο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό αλλά και… την Άρσεναλ»

Μαρτίνς: «Δυο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό αλλά και… την Άρσεναλ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήρωση με την Άρσεναλ, τονίζοντας ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό, αλλά και πως θα «κυνηγήσει» στα ίσια την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League σε μια από τις δυσκολότερες κληρώσεις που θα μπορούσε να είχε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης σχολίασε τα παιχνίδια με τους κανονιέρηδες, ξεκαθαρίζοντας ότι η αγγλική ομάδα είναι το φαβορί αλλά και πως ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι τα δυο ματς του Φλεβάρη αποτελούν μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε ότι η κατάσταση που βρίσκεται τώρα η Άρσεναλ δεν έχει καμία σημασία ενόψει των παιχνιδιών του Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα είναι ωραίες βραδιές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που έπαιξε πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης, πολύ δυνατή και διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχει αρχίσει καλά στο πρωτάθλημα της, είναι επικίνδυνη, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει στα ίσα απέναντί της, θα έχει κάτι να πει σε αυτά τα παιχνίδια.

Για τη χρονική περίοδο κατά την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ: «Ο Ολυμπιακός ως ώρα έχει αποδείξει ότι είναι υπεύθυνος σε όλες τις διοργανώσεις, παίζουμε σε ολα τα παιχνίδια με τη ίδια φιλοσοφία. Θα δούμε τότε ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Άρσεναλ».

Για τις πιθανότητες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να προκριθούν: «Είναι μια πολυ μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά. Θεωρητικά η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά κι εμείς έχουμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, θα έχουμε βελτιωθεί ως τον Φεβρουάριο και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να στηρίζονται πάνω μας. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό και δύο δύσκολες βραδιές για την Άρσεναλ».

Για το αν θα προτιμούσε να είναι τώρα τα παιχνίδια με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ: «Είτε σε καλή είτε σε κακή φάση, είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχουμε αποδείξει και πως εκτός έδρας μπορούμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας, αυτό που λέω είναι πως θα παίξουμε με θάρρος, με ψυχή, θα διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ