Υπάρχει μόνο η Άρσεναλ για τον Ολυμπιακό

Υπάρχει μόνο η Άρσεναλ για τον Ολυμπιακό

Την Πέμπτη ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την σπουδαία Άρσεναλ. Δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού η προσοχή του. Τα υπόλοιπα από την Παρασκευή…

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τον Ιούλιο στο Πλζεν. Ένα όμορφο ταξίδι για τον Ολυμπιακό με την θριαμβευτική επιστροφή στα αστέρια. Με την παρουσία του σε ένα δύσκολο όμιλο που έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τεράστιους συλλόγους όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ. Μια τρίτη θέση που τον έφερε στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι σε μια ακόμη τεράστια πρόκληση.

Κόντρα στην μεγάλη Άρσεναλ, για την προσπάθεια μιας ακόμη υπέρβασης. Με στόχο να γράψει ιστορία ξανά. Μια εβδομάδα δυνατή από όλες τις απόψεις. Που ξεκίνησε με… αναβολές από αυτούς που υποτίθεται πως ήθελαν να λάμψει γρήγορα η αλήθεια αλλά τώρα που είναι η ώρα της πραγματικής αλήθειας προσπαθούν να σωθούν «κουκουλώνοντας» το θέμα. Η πολυιδιοκτησία βεβαίως ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη είναι ξεκάθαρη. Το λέει η πλέον αρμόδια επιτροπή του κράτους, και αυτό δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός κάνει παντού αυτό που πρέπει με «επίθεση» νομιμότητας.

Και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τέλους. Μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να «απελευθερωθεί» από αυτούς που… έφεραν τις Κυριακές πίσω.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς που διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Μόνος του και πάλι, συνεχίζει. Την ώρα που οι… εξυγιαντές το διασύρουν.

Υπάρχει η Τούμπα την Κυριακή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα πρωτάθλημα που διασύρεται κάθε Κυριακή για τα μάτια της αγαπημένης ομάδας της… εξυγίανσης. Αλλά ακόμη και έτσι έχει πρώτο τον Ολυμπιακό με +2 από τον ΠΑΟΚ που τον φιλοξενεί την Κυριακή.

Αλλά, με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, ποιος ασχολείται με τον ΠΑΟΚ; Τι σημασία έχει αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό το ματς στην Τούμπα; Καμία απολύτως.

Όταν προηγείται ευρωπαϊκό ματς, πόσο δε μάλιστα με την Άρσεναλ, δεν μπορεί τίποτα να το επισκιάσει.

Είναι λογικό όλοι στον Ολυμπιακό να ασχολούνται με την Άρσεναλ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό απέναντι στους «κανονιέρηδες» που είναι το φαβορί και έδειξαν με το 4-0 επί της Νιουκάστλ πως είναι και σε «καλό φεγγάρι». Ο Ολυμπιακός όμως, ειδικά μέσα στο «κάστρο» του είναι ικανός για όλα!

Ο ΠΑΟΚ θα απασχολήσει από την Παρασκευή. Και από την Δευτέρα ξανά σε νομικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ που ξέχωρα από το τι κάνει στο χορτάρι, αλλά και το τι κάνουν και άλλοι για να τον «βοηθήσουν», μπορεί σύντομα να έχει πολύ πιο σοβαρές σκοτούρες να αντιμετωπίσει.

Εκτός αν τις… αναβάλει και αυτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ