Ολυμπιακός: Δεν περισσεύει κανείς στις «μάχες» που έρχονται…

Ολυμπιακός: Δεν περισσεύει κανείς στις «μάχες» που έρχονται…

Το +7 είναι μεγάλο προβάδισμα για το πρωτάθλημα που όμως έχει μόνο ντέρμπι από εδώ και πέρα. Η Γουλβς είναι το μεγάλο «στοίχημα», η Τούμπα προηγείται και άπαντες οφείλουν να είναι πανέτοιμοι.

Από την μια έχουν έναν Ολυμπιακό που δεν «μασάει» πουθενά! Δεν σταματάει πουθενά! «Καλπάζει» για το πρωτάθλημα, μαγεύει την Ευρώπη με προκρίσεις επικές όπως επί της Άρσεναλ και είναι μέσα στο κόλπο για το νταμπλ.

Ένας Ολυμπιακός που παίζει ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν, νικώντας τους πάντες και τα πάντα! Και τους τραυματισμούς του! Από την άλλη ένας ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να νικήσει ούτε την Ξάνθη της πολυιδιοκτησίας όπως έχει αποφανθεί η πλέον αρμόδια επιτροπή του κράτους με τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστηρίων να αναμένονται.

Το +7 που έχουμε λοιπόν αυτή την στιγμή μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου βρίσκει τον αήττητο Ολυμπιακό σαφέστατα ως το μεγάλο φαβορί. Όχι όμως πρωταθλητή, το ίδιο έγραφα και στο +5, το ίδιο θα γράψω και τώρα. Είδαμε τι έγινε με τον Παναιτωλικό, τα ίδια (δυστυχώς) θα δούμε και στα 10 ματς που απομένουν. Και δεν θα υπάρχει Παναιτωλικός αλλά ντέρμπι και ο ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός συνάμα θα έχει να παίξει τουλάχιστον άλλα δύο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ με την 5η της Πρέμιερ Λιγκ Γουλβς και τα ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά. Με αρχή την Τούμπα την Τετάρτη.

Ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό στο οποίο για τον Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο πως δεν περισσεύει κανείς! Ότι συνέβη με τον Φορτούνη ήταν ένα σημαντικό δείγμα πως ο Μαρτίνς δεν θα βάλει τίποτα και κανένα πάνω από την ομάδα. Ήθελε μεγάλα «καρύδια» να πράξεις ότι έπραξε ο Μαρτίνς, να πάρει τέτοια πρόκριση στο Λονδίνο και να στείλεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα παντού πως είσαι δίκαιος πάνω από όλα!

Το ότι ο Φορτούνης κατανόησε το λάθος του είναι σημαντικό γιατί ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται και αυτόν όπως χρειάζεται όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ρόστερ.

Με αρχή την Τούμπα όπου ο Μαρτίνς ξέροντας λογικά τον πρώτο αντίπαλο των πλέι οφ την Κυριακή θα αποφασίσει πως θα κατανείμει τον χρόνο στους παίκτες του για το βασικό σχήμα.

Το πρωτάθλημα προφανέστατα είναι πάνω από όλα! Και η διάκριση στην Ευρώπη στην ίδια μοίρα. Όταν έχεις αποκλείσει την Άρσεναλ είναι λογικό να ελπίζεις για ακόμη καλύτερες μέρες. Το Κύπελλο έρχεται (λογικά) τρίτο κατά σειρά. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αδιαφορήσει και θα… αποσυρθεί από τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάθε άλλο, αυτοί που θα παίξουν οφείλουν να δείξουν την αξία τους και την δυναμική που έχουν ως μέλη του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ