Παροξυσμός: Από τις 6:30 το πρωί στα εκδοτήρια ο κόσμος του Ολυμπιακού για εισιτήρια (vid)

Παροξυσμός: Από τις 6:30 το πρωί στα εκδοτήρια ο κόσμος του Ολυμπιακού για εισιτήρια (vid)

Ουρές στο Καραϊσκάκη για ένα εισιτήριο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στις 12 Μαρτίου. Από τις 06:30 το πρωί άρχισε να καταφθάνει ο κόσμος για να εξασφαλίσει θέση στο μεγάλο παιχνίδι. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA.

Παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γουλβς στις 12 Μαρτίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ θα αντιμετωπίσουν τους «λύκους» και το φαληρικό στάδιο αναμένεται να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές.

Τα εισιτήρια του αγώνα βγήκαν στην κυκλοφορία στις 10 το πρωί, αλλά από νωρίς υπήρχε κόσμος και μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη προκειμένου να… προλάβουν και να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA από το γήπεδο του Ολυμπιακού, υπήρξαν άνθρωποι που έφτασαν στο Καραϊσκάκη στις 06:30 το πρωί προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον αγώνα των «16» του Europa League.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί η ουρά ήταν τεράστια, όπως φάνηκε από τα πλάνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είναι πιθανό ακόμα και το sold out από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ