Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί κόντρα στην Γουλβς από διαφορετικές γωνίες (vid)

Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί κόντρα στην Γουλβς από διαφορετικές γωνίες (vid)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε στα social media βίντεο με πολλαπλά ριπλέι από το γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο πρόσφατο παιχνίδι με την Γουλβς για το Europa League.

Η δράση έχει διακοπεί σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού, με τους αθλητές να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και να ζητούν από τους συνανθρώπους μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να βοηθήσουν στη μείωση της διασποράς του Covid-19.

Στο τελευταίο του παιχνίδι πριν τη διακοπή ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Γουλβς στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς τους φιλάθλους τους, αλλά και με δέκα παίκτες για περισσότερα από 60 λεπτά, λόγω της αποβολής του Ρούμπεν Σεμέδο στο 29’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το γκολ των Πειραιωτών πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο 54’, μετά την ωραία συνεργασία των Καμαρά και Γκιγιέρμε. Ενα πολύ ωραίο γκολ από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι απέδειξαν περίτρανα ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ανέβασε στα social media ένα βίντεο με πολλαπλά ριπλέι από το γκολ του Ελ Αραμπί.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ