Μαρτίνς: «Θα μου άρεσε ένας ευρωπαϊκός τελικός με τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Θα μου άρεσε ένας ευρωπαϊκός τελικός με τον Ολυμπιακό»

Για την επιλογή του να μείνει στον Ολυμπιακό παρά τις προτάσεις που είχε, μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος αποκάλυψε και το μεγάλο του όνειρο για ένα ευρωπαϊκό με τους «ερυθρόλευκους».

Συνέντευξη στο περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «emag» παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ομάδα αλλά και στο μεγάλο του όνειρο να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Απόσπασμα από όσα είπε:

Για την επιλογή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να κλείσει τ’ αυτιά του σε όσα γράφτηκαν για εκείνον και το εξωτερικό:

«Εκανα αυτό που ένιωθα ότι δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2018. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό του κόσμου για τη δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα και υπάρχει και η αναγνώριση από τον πρόεδρο. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο από το να συνεχίσω εδώ στην ομάδα».

Ποιο είναι το όνειρό σας με τον Ολυμπιακό;

«Είναι άλλο τι ονειρεύομαι και άλλο το τι μπορούμε ρεαλιστικά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ονειρευτούμε γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες. Θα μου άρεσε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό σε έναν τελικά στην Ευρώπη. Αυτό θα μου άρεσε».

Για τις επιτυχίες του κόντρα σε Μίλαν και Άρσεναλ:

«Είμαι ευτυχισμένος όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά! Πήραμε όλοι πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτές τις μεγάλες προκρίσεις. Είναι κάτι που ελπίζω να επαναλάβουμε στο μέλλον!»

Όσον αφορά στο μυστικό που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος είπε:

«Το μυστικό δεν είναι άλλο από την πολλή δουλειά. Η ομάδα έχει παίξει φανταστικά και έχει απόλυτη συγκέντρωση, κουράγιο και όρεξη και βελτιώνεται καθημερινά. Δεν πρόκειται μόνο για επαγγελματίες με πολύ μεγάλη ποιότητα αλλά και για ανθρώπους με υψηλό επίπεδο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στη δουλειά μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ