Ανουάρ : «Βελτιώθηκα και ωρίμασα στον Παναθηναϊκό»

Ανουάρ : «Βελτιώθηκα και ωρίμασα στον Παναθηναϊκό»

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και το επόμενο βήμα της καριέρας του μίλησε ο Ανουάρ Τουχάμι.

Απαντήσεις σε όσα γράφονται θέλησε να δώσει ο Ανουάρ Τουχάμι.

Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκόυ, μίλησε στην ιστοσελίδα laverdaddeceuta.com για τις φήμες που τον συνδέουν με την Τενερίφη και κατέγραψε τις εμπειρίες του από το ισπανικό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τις φήμες που τον θέλουν στην Τενερίφη: «Επιστρέφω στην Βαγιαδολίδ για να κάνω προετοιμασία με πολύ ενθουσιασμό, ώστε να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα. Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτά που γράφονται. Τώρα θα υπάρξουν πολλές φήμες και θέλω να συγκεντρωθώ στην Βαγιαδολίδ. Βλέπουμε μετά τι θα γίνει».

Για την εμπειρία που έχει από το ισπανικό πρωτάθλημα ήδη: «Έχω ήδη εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα ο τραυματισμός με πήγε λίγο πίσω, όμως στην Ελλάδα απέκτησα και πάλι εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και είμαι πιο έτοιμος από ποτέ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Σε προσωπικό επίπεδο ήταν θετικό το πέρασμά μου από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα γιατί βελτιώθηκα και ωρίμασα. Κατάφερα να δείξω τις ικανότητές μου. Απέκτησα αυτοπεποίθηση. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, τερματίσαμε τέταρτοι και με βοήθησαν πολύ και τα υπόλοιπα παιδιά. Οπότε θεωρώ ότι είχα μια καλή παρουσία εκεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ