Εχασε παίκτη από την Ραντνίτσκι ο ΠΑΟΚ

Εχασε παίκτη από την Ραντνίτσκι ο ΠΑΟΚ

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, Νέναντ Κάτσαρ, είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να πάρει μεταγραφή στην Ραντνίτσκι.

Η Ραντνίτσκι έχει γίνει… viral το τελευταίο διάστημα στα ελληνικά ΜΜΕ, λόγω του Νίκολα Τσούμιτς. Του νεαρού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αγωνιζόταν στη σέρβικη ομάδα ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Ο 21χρονος αποχώρησε από την Ραντνίτσκι και ήρθε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους Σέρβους να βρίσκουν στο πρόσωπο του 18χρονου, Νέναντ Κατσάρ, τον αντικαταστάτη του Τσούμιτς. Ποιοι είναι το κοινό χαρακτηριστικό των δύο παικτών, εκτός από την Ραντνίτσκι;  Ότι και οι δύο απέρριψαν τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ο Τσούμιτς για να έρθει στον Ολυμπιακό και ο Κατσάρ για να πάει στην Ραντνίτσκι. Οπως αναφέρουν στη Σερβία, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να υπογράψει στην ομάδα της Νις.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου. Εχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και είναι πολλά υποσχόμενος. Ο ΠΑΟΚ είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του και ήθελε να τον αποκτήσει, αλλά η Ραντνίσκι του πρόσφερε καλύτερες συνθήκες και ο Κατσάρ αποφάσισε να μείνει στη Σερβία και να συνεχίσει στην Ραντνίσκι», αναφέρουν οι συμπατριώτες του 18χρονου, που αγωνίζεται ως εξτρέμ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η Ραντνίσκι. Είμαι χαρούμενος που βοηθάει και προωθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής. Είναι στο χέρι μου να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας. Να τα δώσω όλα στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια. Ολοι οι νέοι ποδοσφαιριστές θέλουν να φτάσουν στο κορυφαίοι επίπεδο και να αγωνιστούν στην πρώτη εθνική», ανέφερε από την πλευρά του ο Κατσάρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ