Λόβρεν : «Αν χτύπησα σκόπιμα τον Ράμος επειδή τραυμάτισε τον Σαλάχ; Ναι, είναι πιθανό» (pic & vids)

Λόβρεν : «Αν χτύπησα σκόπιμα τον Ράμος επειδή τραυμάτισε τον Σαλάχ; Ναι, είναι πιθανό» (pic & vids)

Ο Ντέγιαν Λόβρεν παραδέχθηκε μετά από δύο χρόνια, ότι η αγκωνιά που έριξε στον Σέρχιο Ράμος, ήταν επίτηδες λόγω του τραυματισμού Σαλάχ εξαιτίας του δεύτερου.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αποχώρησε από την Λίβερπουλ έπειτα από έξι χρόνια με προορισμό την Ζενίτ της Ρωσίας. Ο 31χρονος στόπερ αναφέρθηκε για μία αγκωνιά που είχε ρίξει στον Σέρχιο Ράμος, στο παιχνίδι της Κροατίας με την Ισπανία για το Nations League.

Ο διεθνής αμυντικός παραδέχθηκε, ότι αυτή η κίνηση έγινε εσκεμμένα, λόγω του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ, στον τελικό του Champions League το 2018. Ο λόγος που ο Αιγύπτιος εξτρέμ αποχώρησε από το ματς, ήταν εξαιτίας του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά, είπε: «Ο Λούκα Μόντριτς θέλησε να μειώσει τη μεταξύ μας ένταση, καθώς αντιμετωπίζαμε (σ.σ. Κροατία) την Ισπανία και τον χτύπησα σκόπιμα με τους αγκώνες μου και του είπα ότι “είμαστε πάτσι τώρα”. Τον σέβομαι ως ποδοσφαιριστή, έχει κατακτήσει τίτλους με τη Ρεάλ, όμως δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του και δεν μου άρεσε που είχε τραυματίσει επίτηδες τον φίλο μου σ’ εκείνο τον τελικό.

Ήταν η στιγμή να πάρω εκδίκηση εκείνο το ματς. Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, αλλά νομίζω ότι ο Ράμος το έκανε σκόπιμα, ώστε να τραυματίσει τον φίλο μου και είχε έρθει η ώρα να το πληρώσει. Παίζαμε πολύ καλύτερα στον τελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης προτού τραυματιστεί ο Σαλάχ. Η έξοδος του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς, μετά την έξοδο του, άρχισαν να κυριαρχούν στον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ