Εκλεισε στην Καϊσερισπόρ ο Κολοβέτσιος

Εκλεισε στην Καϊσερισπόρ ο Κολοβέτσιος

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Τουρκία και την Καϊσέρισπόρ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας εδώ και λίγες εβδομάδες, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και τον Ντάνι Πογιάτος και φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Τουρκία και την Καϊσερισπόρ.

Η διοίκηση της ομάδας της Καισάρειας μάλιστα θα καταβάλει και κάποιο χρηματικό ποσό στους «πράσινους», προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο Λαρισαίος αμυντικός δέχθηκε πρόταση τόσο από τον Παναιτωλικό, όσο και από την ΑΕΛ. Είχε ενημερώσει και τις δύο ελληνικές ομάδες ότι προτεραιότητά του ήταν το εξωτερικό και πράγματι εκτός Ελλάδας θα αγωνιστεί.

Ωστόσο, ο Κολοβέτσιος το έχει πάρει απόφαση να κάνει την πρώτη του προσπάθεια στα 29 του εκτός Ελλάδας και καταλήγει στην Καϊσερισπόρ. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν για τον Κολοβέτσιο είχε έρθει ενδιαφέρον τόσο από την Αυστρία όσο και από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πλατειών.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 29χρονος αμυντικός, μέτρησε 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στην τριετία του στον Παναθηναϊκό έπαιξε σε 74 ματς πρωταθλήματος σκοράροντας τρεις φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ