«Ο Παναθηναϊκός μπλοφάρει με τον Μακέντα»

«Ο Παναθηναϊκός μπλοφάρει με τον Μακέντα»

Απίστευτο ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδας «Sportski Zurnal», η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ιταλός επιθετικός θα καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα.

Η απόλυτη ανατροπή με τη συμφωνία με τον Φεντερίκο Μακέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του, φαίνεται πως δεν έπεισε τον σερβικό Τύπο… Τα ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ερυθρού Αστέρα, αναφέρουν πως η διαπραγμάτευση με τον Ιταλό επιθετικό δεν έχει τελειώσει και μένει ανοιχτή μέχρι να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Η σερβική εφημερίδα «Sportski Zurnal» γράφει στο πρωτοσέλιδο της ότι πρόκειται για διαπραγματευτικό ελιγμό. «Μπλόφα του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα. Θέλει να πιέσει τον πρωταθλητή Σερβίας να προσφέρει περισσότερα» αναφέρει στο δημοσίευμα της.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι η προσφορά του Ερυθρού Αστέρα για τη μεταγραφή του Μακέντα, προβλέπει την καταβολή 400.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει υψηλότερες απαιτήσεις.

Τέλος, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι εν τέλει, ο Ιταλός επιθετικός θα μετακομίσει στο Βελιγράδι και το deal θα κλείσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, στη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ