Σάτον : «Ο Μπάρκας χρειάζεται την στήριξη μας»

Σάτον : «Ο Μπάρκας χρειάζεται την στήριξη μας»

Να στηρίξουν τον Βασίλη Μπάρκα, κάλεσε τους οπαδούς της Σέλτικ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κρις Σάτον.

Η Σέλτικ γνώρισε για ακόμη μία φορά πρόωρο αποκλεισμό στο Champions League, καθώς αυτή τη φορά έμεινε εκτός από τη Φερεντσβάρος, με τους φιλάθλους της ομάδας να τα «χώνουν» στον Βασίλη Μπάρκα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχτηκε δύο γκολ στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει πως φέρει αποκλειστική ευθύνη…

Ωστόσο ο Έλληνας τερματοφύλακας βρήκε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κρις Σάτον, να δηλώνει πως ο Μπάρκας χρειάζεται να στηριχτεί από όλους τους φιλάθλους.

«Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για τον Βασίλη Μπάρκα παρά την κριτική που έχει δεχθεί. Δεν έχει κάνει πολλά λάθη και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γεγονός πως διαφέρει από τον Φρέιζερ Φόρστερ.

Το γεγονός πως τώρα στη Σαουθάμπτον λένε πως ο Φόρστερ μπορεί να παραχωρηθεί ως δανεικός είναι ανούσιο. H Σέλτικ τον χρειαζόταν πριν ένα μήνα. Θα μπορούσε ο Φόρστερ να γλιτώσει το γκολ με την Φερεντσβάρος; Ίσως.

Δεν θα μάθουμε ποτέ και δεν έχει νόημα να εικάζουμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που Σέλτικ αποκλείστηκε από την Φερεντσβάρος. Eίναι δύσκολο για τον τερματοφύλακα, από την στιγμή που ο ρόλος του είναι διαφορετικός σε ομάδες όπως η Σέλτικ και η Ρέιντζερς.

Η Σέλτικ επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στον Μπάρκα και αξίζει να πάρει χρόνο για να βρει ρυθμό. Ο Μπάρκας χρειάζεται την υποστήριξη μας. Θα έρθουν μεγάλες στιγμές για τον Έλληνα διεθνή και ελπίζω να αξιοποιήσει την ευκαιρία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ