Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Πόρτο 4-3

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Πόρτο 4-3

Η Σπόρτινγκ νίκησε 4-3 στα πέναλτι την Πόρτο και προκρίθηκε στον τελικό του πορτογαλικού λιγκ καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σετούμπαλ το Σάββατο.

Πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, έστω κι αν χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι, πήρε η Σπόρτινγκ, καθώς επικράτησε της Πόρτο με 4-3. Στον τελικό η ομάδα της Λισσαβόνας θα αντιμετωπίσει τη Στεούμπαλ, η οποία μία μέρα πριν (23/1) είχε αποκλείσει τη Ολιβεϊρένσε με 2-0.

Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (δεν υπάρχει παράταση), με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους από την άσπρη βούλα.

Για τους γηπεδούχους ευστόχησαν οι Ντοστ, Μπρούνο Φερνάντες, Ματιέ, όχι όμως και οι οι Κοάτες, Ουίλιαμ Καρβάλιο. Ωστόσο με το 6ο πέναλτι ο Μπράιαν Ρουίς σκόραρε και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Από τους φιλοξενούμενους ευστόχησαν οι Αλέξ Τέλες και Ιβάν Μαρκάνο, αστόχησε ο Έκτορ Ερέρα, στην 4η προσπάθεια σκόραρε ο Γουάρις, αλλά στα δύο επόμενα δεν βρήκαν στόχο οι Αμπουμπακάρ και Μπραχιμί.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ημιτελικοί έγιναν στη Μπράγκα, όπως άλλωστε και ο μεγάλος τελικός και συγκεκριμένα το Σάββατο (27/1) που μας έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ