Μπράγκα – Νασιονάλ Μαδέιρα 2-1

Μπράγκα – Νασιονάλ Μαδέιρα 2-1

Η Μπράγκα νίκησε (2-1) τη Νασιονάλ Μαδέιρα και έδειξε έτοιμη για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/10) με την ΑΕΚ. Αγχώθηκαν οι γηπεδούχοι και το έκαναν... ντέρμπι στο τέλος.

Αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, αλλά κράτησε το πολύτιμο τρίποντο. Η Μπράγκα νίκησε (2-1) τη Νασιονάλ Μαδέιρα για την 4η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στρέφει πλέον την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Καρβαλιάλ θα υποδεχθεί την Πέμπτη (22/10) τους «κιτρινόμαυρους» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όσον αφορά το ματς με τη Νασιονάλ Μαδέιρα, η Μπράγκα δημιούργησε πολλές φάσεις, θα μπορούσε να φτάσει σε ευρύ σκορ, αλλά τα… χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά μετά και τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους.

Ο κόουτς των γηπεδούχων παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τον Ματέους στα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Εσγάιο και αριστερά ο Σεκέιρα, με τον Κάρμο και τον Βιάνα στα στόπερ. Στον άξονα βρέθηκαν οι Κάστρο, Φρανσέρζιο, Μεδέιρος και Γκαλένο, ενώ στην επίθεση πήραν θέση οι Όρτα και Παουλίνιο.

Από τα πρώτα λεπτά, η Μπράγκα μπήκε δυνατά στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες με τους Γκαλένο και Ριάσκος. Στο 15’ το πλασέ του Κάστρο πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Νασιονάλ, ενώ στο 28’ ο Φρανσέρζιο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 37’ ο Ντάνιελ είπε όχι σε νέο σουτ του Φρανσέρζιο, αλλά στο 43’ ο Μεδέιρος πέτυχε ένα φοβερό γκολ με ψαλιδάκι για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν φάσεις, παίζοντας με τη φωτιά. Έτσι, στο 87΄, ο Γκορέ έκανε το σουτ, ο Ματέους απέκρουσε, με τον Μπόρχες να μειώνει σε 2-1. Τα επόμενα λεπτά ήταν… αγχωτικά για την Μπράγκα, που όμως κράτησε το τρίποντο. Πλέον, βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 6 βαθμούς.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους Μαγκαλιάες, Εσγάιο, Σεκέιρα, Μπρούνο Βιάνα, Κάστρο, Κάρμο, Φρανσέρζιο, Ρικάρντο Όρτα (90+3’ Αμπέλ Ρουίθ), Μεδέιρος (66’ Αντρέ Όρτα), Παουλίνιο, Γκαλένο (78’ Μόουρα)

ΝΑΣΙΟΝΑΛ:  Ντάνιελ, Φρέιτας, Βιγάριο, Καλ, Πεδράο, Τσίκο Ράμος (74’ Γκόρε), Μίκαελ (81’ Βίτι), Ζοάο Βίκτορ (64’ Αζουνί), Ριάσκος (83’ Ροσέζ), Καμάτσο (81’ Αμπντουλαχί), Μπόρχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ