Τον θέλει ο Ουζουνίδης, καταλήγει στην Μπρόντμπι

Τον θέλει ο Ουζουνίδης, καταλήγει στην Μπρόντμπι

Ο Γκούσταβ Ενγκβαλ αποτελεί μία από τις επιλογές του Ουζουνίδη για την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία.

Η κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει βλέψεις για μεταγραφές και δη ξένων ποδοσφαιριστών. Παρά ταύτα, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο Γκουστάβ Ενγκβαλ είναι ένας από τους παίκτες που -υπό προϋποθέσεις- ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε στον Παναθηναϊκό. Ενώ και ο Σουηδός φορ είχε εκφραστεί με πολύ κολακευτικά σχόλια για το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στους Πράσινους.

Παρά ταύτα, όλα δείχνουν ότι ο Ενγκβαλ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Συγκεκριμένα, η Μπρόντμπι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπρίστολ Σίτι για την απόκτησή του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τους Αγγλους και πλέον ξεκινάει συζητήσειος με τον παίκτη. Οπως σημειώνει η tipsbladet.dk, μάλιστα, στόχος της Μπρόντμπι δεν είναι να δανειστεί απλά τον παίκτη, αλλά και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή εάν είναι εφικτό.

Παράλληλα, η Μπρόντμπι βρίσκεται σε συζητήσεις για να πουλήσει τον βασικό καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Τεέμου Πούκι, με σκοπό να ανοίξει χώρος στο ρόστερ για τον Ενγκβαλ. Αλλά και για να μην τον χάσει ως ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ