Πιτέρμπορο – Λέστερ 1-5

Πιτέρμπορο – Λέστερ 1-5

Με τον Ιχεανάτσο να πετυχαίνει δύο ακόμα γκολ στην αγαπημένη του διοργάνωση, τον Ντιακιτέ να σκοράρει επίσης δις στο ντεμπούτο του και τον Ντιντί να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, η Λέστερ πέρασε αέρα από την έδρα της Πιτέρμπορο, παίρνοντας το εισιτήριό για τη 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Χωρίς να δυσκολευτεί και έχοντας ουσιαστικά καθαρίσει το ματς από το μισάωρο, η Λέστερ επικράτησε 5-1 στην έδρα της Πιτέρμπορο και έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίνεται στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου, μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (επί της Γέοβιλ) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (επί της Ρέντινγκ).

Παρά τις αλλαγές του Κλοντ Πιελ στην ενδεκάδα, οι Αλεπούδες μπήκαν… φορτσάτες και προηγήθηκαν στο 9′ με τον Ντιαμπατέ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λέστερ. Ο Ιχεανάτσο (9 συμμετοχές, 9 γκολ στο Κύπελλο!) πήρε την σκυτάλη, σκόραρε δις (12′, 29′) και αφού οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Χιούτζις (58′) την έδωσε ξανά στον Ντιαμπατέ, ο οποίος έκανε στο 87′ το 4-1.

Ο Ντιντί διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 5-1, με την Λέστερ να προκρίνεται για έβδομη (από τις τελευταίες οκτώ, είχε αποκλειστεί μόνο από την Γουέστ Μπρομ το 2001/02) συνεχόμενη φορά από τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου, όταν συναντά ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Η Πιτέρμπορο, αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ