Νιουπόρτ – Τότεναμ 1-1

Νιουπόρτ – Τότεναμ 1-1

Σε ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση της Τότεναμ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς οι Πετεινοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της ουαλικής Νιουπόρτ, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, μια ιστορική πρόκριση. Μπορεί αυτή να μην ήρθε, ακόμα και έτσι όμως, αυτό που κατάφερε η Νιουπόρτ, είναι άξιο συγχαρητηρίων! Η ουαλική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τότεναμ στο Rodney Parade και η πρόκριση στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας θα κριθεί σε ρεβάνς.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας και να δημιούργησε περισσότερες τελικές προσπάθειες, οι γηπεδούχοι όμως είχαν περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 38′ με γκολ του Άρμοντ. Η Τότεναμ πίεσε, Σον, Άλι και Ντέιβις πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κέιν να λύνει εν τέλει το γόρδιο δεσμό και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Το 30ο φετινό γκολ του Άγγλου επιθετικού γλίτωσε την ομάδα του από ένα μεγάλο κάζο και χάρισε στους Πετεινούς την ευκαιρία της ρεβάνς, η οποία θα γίνει στο Wembley, το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί και ο τελικός της διοργάνωσης τον Μάιο. Να δούμε αν το «παραμύθι» θα έχει και συνέχεια…

Θυμίζουμε πως από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου έχουν προκριθεί Λέστερ, Γουίγκαν, Κόβεντρι, Μπράιτον, Σαουθάμπτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Χαλ, ενώ σε επαναληπτικό θα λύσουν τις διαφορές τους Μίλγουολ – Ρότσντειλ, Νοτς Κάουντι – Σουόνσι και Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ. Το σημερινό «πιάτο» ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ.

Τότεναμ (Πελεγκρίνο): Βορμ, Φόιθ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Βανιάμα, Τριπιέρ, Σισοκό, Ντεμπελέ (81′ Ντέιβις), Πίτερς (46′ Σον), Γιορέντε (66′ Άλι), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ