Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, όμως, στο τέλος χαλάρωσε πάρα πολύ και επέτρεψε στη Ρεν να μειώσει σε 3-2. Ωστόσο, ακόμη και έτσι οι Παριζιάνοι πέρασαν στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ρεν με σκορ 3-2. Όμως, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να τα δουν… όλα, αφού αν και ήταν μπροστά με 3-0 στο τέλος οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό αποτέλεσμα και έκαναν τους Παριζιάνους να φύγουν με άγχος από το Ροαζόν Παρκ.

Η αρχή για τους παίκτες του Ουνάι Έμερι ήταν πολύ καλή μιας και προηγήθηκαν με το γκολ του Μουνιέ στο 24′. Οι παίκτες της Παρί συνέχισαν να πιέζουν, προκειμένου να σημειώσουν και άλλα τέρματα και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Έτσι, το 2-0 έγινε από τον Μαρκίνιος στο 53′ με τον Σέλσο στο 58′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Όλα κάπου εκεί έδειχναν πως έχουν κριθεί, με αποτέλεσμα οι πρωτευουσιάνοι να χαλαρώσουν. Όχι μόνο αυτό. Είδαν τον Εμπαπέ να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα στο 63′ και να τους αφήνει με δέκα.

Όλα αυτά δεν τα άφησε να περάσουν στα… ψιλά η Ρεν που τους καρδιοχτύπησε με τους Σακό (85′) και Πριτς (92′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ