Νέα πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ματέους Ρέις

Νέα πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ματέους Ρέις

Η ομάδα της Λισαβόνας πιέζει τη Ρίο Άβε για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Η πρώτη απόπειρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να συμφωνήσει με τη Ρίο Άβε για τη μεταγραφή του Ματέους Ρέις, είχε αρνητική κατάληξη. Διότι η ανταλλαγή με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Λουίς Φελίπε δεν έγινε δεκτή, ενώ ούτε το αντίτιμο των 500.000 ευρώ ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Η Σπόρτινγκ δεν εγκαταλείπει την υπόθεση και σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola», κατέθεσε νέα πρόταση. Η προσφορά δεν αυξήθηκε, αλλά προτείνει τα δικαιώματα ενός αριστερού μπακ στη Ρίο Άβε, για να καλύψει παράλληλα το κενό του Ρέις.

Στην πρόταση συμπεριλαμβάνεται ο 24χρονος Γκανέζος, Λυμόρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Ο Αφρικανός δεν περνά απαρατήρητος από τη Ρίο Άβε, η οποία τον εξετάζει σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Μάλιστα, οι πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας έχουν αυξηθεί.

Ο Ματέους Ρέις έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και από την Πρωτοχρονιά θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Για τη Ρίο Άβε έχει περιθωριοποιηθεί από το καλοκαίρι, αφού όταν πίεσε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, υποβιβάστηκε στις «ρεζέρβες» με τις οποίες προπονείται έκτοτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ