Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από τον Βράνιες

Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από τον Βράνιες

Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός.

Στην πόρτα της εξόδου από την Άντερλεχτ φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς των «μωβ» και το… διαζύγιο φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Την εφετινή σεζόν, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις. Μάλιστα, η τελευταία του συμμετοχή χρονολογείται στις 4 Οκτωβρίου και στη βαριά ήττα από την Κλαμπ Μπριζ.

Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από τον Βόσνιο αμυντικό, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο για το μέλλον του Βράνιες είναι πλέον καθημερινά. «Υπάρχουν ακόμα μαύρα οικονομικά σύννεφα πάνω από το Lotto Park. Τον Ιανουάριο, η Άντερλεχτ ελπίζει να απαλλαγεί από κάποιους παίκτες για πάντα. Αυτοί είναι οι Βράνιες, Σανέ, Τελίν και Μπακαλί», αναφέρουν στο Βέλγιο.

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είναι προ των πυλών, είναι δεδομένο πως το όνομα του Βόσνιου στόπερ θα παίξει (ξανά) δυνατά για την ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει μεγάλο θέμα στην αμυντική της γραμμή, θέλει να ενισχυθεί και αν ο 31χρονος στόπερ αποκτήσει την ελευθέρας του, τότε ο δρόμος για έναν νέο… γάμο θα είναι ορθάνοιχτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ