Στο νοσοκομείο ο Ομάρ

Στο νοσοκομείο ο Ομάρ

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έπαθε ατύχημα με πυροτέχνημα έξω από το σπίτι του.

Πρωταγωνιστής σε ένα θλιβερό συμβάν είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 29χρονος δεξιός μπακ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά από τραυματισμό που υπέστη στο χέρι.

Ο Ομάρ πληγώθηκε μετά από πυροτέχνη, το οποίο φέρεται να έσκασε στο χέρι του. Ο Νορβηγός φέρεται να είχε ανάψει το πυροτέχνημα έξω από το σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και συνέβη το ατύχημα.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο Ομάρ έχει προσωρινή απώλεια όρασης και σοβαρά τραύματα στο χέρι. Για τον λόγο αυτό του γίνεται άμεσα μια πρώτη επέμβαση στα μάτια του, δίχως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την έκρηξη του πυροτεχνήματος αρκετά θραύσματα μπήκαν και στα δύο μάτια του Νορβηγού μπακ και οι γιατροί θα κάνουν προσπάθεια μέσω της χειρουργικής επέμβασης να βοηθήσουν τον Ομάρ ώστε να μην έχει απώλεια όρασης αλλά αυτή την ώρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ούτε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.

Αυτό που αναφέρουν οι Τούρκοι είναι πως η ζωή του δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο, ο Νορβηγός έχει τις αισθήσεις του αλλά και τα δύο του μάτια έχουν αρκετά θραύσματα και ειδικά στο ένα εξ αυτών η ζημιά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Εν τω μεταξύ η Φενερμπαχτσέ έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση της να στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άσο της Γαλατασάραϊ με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε να έχει την υγεία του το συντομότερο δυνατό».

update:

Η Γαλατασαράι, σε επίσημη ενημέρωση της για τον Ομάρ, αναφέρει: Ο παίκτης μας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ