Οριστικό : Στη Φαμαλικάο ο Βινάγκρε

Οριστικό : Στη Φαμαλικάο ο Βινάγκρε

Οπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ρούμπεν Βινάγκρε στην Φαμαλικάο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ρούμπεν Βινάγκρε ως δανεικό από την Γουλβς, για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τσιμίκα, αλλά ο Πορτογάλος αριστερός μπακ δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Ο 21χρονος έπαιξε μόλις σε τέσσερα ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μοιραία ο δανεισμός του διεκόπη, με τον Βινάγκρε να επιστρέφει στην Γουλβς. Οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας έχουν αποφασίσει να δανείσουν εκ νέου τον Πορτογάλο, αυτή τη φορά σε ομάδα της πατρίδας του.

Η Μπράγκα ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε πρώτη για τον νεαρό αριστερό μπακ, όμως, δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή στις επαφές με την Γουλβς και οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν. Οχι μόνο η επιστροφή του Ρούμπεν Βινάγκρε στην Πορτογαλία, αφού ο 21χρονος θα γυρίσει στην Ιβηρική Χερσόνησο για να αγωνιστεί με τη Φαμαλικάο. Μια ομάδα, που έχει άριστες σχέσεις με την Γουλβς, με τους Βρετανούς να έχουν δώσει ήδη τρεις ποδοσφαιριστές στον πορτογαλικό σύλλογο και να ετοιμάζονται να παραχωρήσουν και τον διεθνή άσο.

Οπως μάλιστα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του αριστερού μπακ στην Φαμαλικάο, είναι η ανταλλαγή κάποιων εγγράφων. Μια διαδικασία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. H Φαμαλικάο είναι στην 13η θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχοντας 11 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε θα γίνει ο τέταρτος παίκτης της Γουλβς που πάει στην Φαμαλικάο, μετά τους Πέδρο Γκονζάλβες, Μπρούνο Ζορντάο και Λεονάρντο Καμπάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ