Σκόραρε ο Κολοβέτσιος (vid)

Σκόραρε ο Κολοβέτσιος (vid)

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού σκόραρε στην ήττα της Καϊσέρισπορ από την Γκαζιάντεπ με 2-1.

Το πρώτο του γκολ στην Τουρκία πέτυχε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Ελληνας αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι της Καϊσέρισπορ με την Γκαζιάντεπ για την Superligi και σκόραρε στο 61ο λεπτό, ωστόσο, η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Ο 29χρονος σέντερ μπακ σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, ανοίγοντας λογαριασμό στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας της Καϊσέρισπορ.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι την περασμένη εβδομάδα του… έκλεψαν ένα γκολ μέσα από τα χέρια του, αφού μπορεί να έστειλε ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα, αλλά προηγουμένως η στρογγυλή θεά είχε χτυπήσει πάνω σε αμυντικό της Μαλάτιασπορ και τελικά το τέρμα χρεώθηκε ως αυτογκόλ.

Η Καϊσέρισπορ πάντως πάρα τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Κολοβέτσιου παραμένει σε δύσκολη θέση, αφού βρίσκεται μόλις στην 16η θέση και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ