Ουζουνίδης : «Δεν είναι το επίπεδο που θέλω»

Ουζουνίδης : «Δεν είναι το επίπεδο που θέλω»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για την ισοπαλία της Κραϊόβα στο ντεμπούτο του στο ρουμανικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι θέλει πολύ δουλειά η ομάδα του για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς – ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ρουμάνικο πρωτάθλημα με την Κραϊόβα. Ο Έλληνας τεχνικός είχε κάνει πρεμιέρα στον πάγκο της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα την περασμένη Τετάρτη στην εκτός έδρας πρόκριση στους «8» του κυπέλλου με το 1-0 στο Μποτοσάνι.

Μετά την ισοπαλία στο Κλιντσένι η Κραϊόβα παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Κλουζ και τέσσερις πίσω από τη Στεάουα, οι οποίες όμως έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά το 0-0 στο Κλιντσένι:

«Ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε, ένας δύσκολος αγώνας. Παίξαμε για το κύπελλο πριν από λίγες μέρες, δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι. Δεν ήταν εύκολο, οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά στην άμυνα. Είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί σε τέτοιους αγώνες, έναντι πολλών αμυντικών.

Πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό παιχνίδι, να είμαστε σε θέση να σκοράρουμε και στη συνέχεια να ελέγξουμε τα παιχνίδια. Δεν είναι το επίπεδο παιχνιδιού που θέλω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά παίξαμε και σε ένα δύσκολο γήπεδο. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να μπορώ να εφαρμόσω τις ιδέες μου για το παιχνίδι. Έχω διαφορετικές ιδέες, αλλά χρειάζομαι χρόνο», είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τον αγώνα στο Κλιντσένι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ