Παλέρμο : Έφαγε πρόστιμο 10.000 ευρώ για ένα παγωτό

Παλέρμο : Έφαγε πρόστιμο 10.000 ευρώ για ένα παγωτό

Η 25η αγωνιστική της φετινής Serie B εξελίχτηκε σε εφιάλτης για την Παλέρμο και ειδικά για τον ιδιοκτήτη της, διότι μέσα σε λίγες ώρες δέχτηκε δύο ισχυρά πλήγματα. Το ένα έχει να κάνει με την εντός έδρας ήττα από την Φότζια με 2-1 που έριξε την ομάδα από την κορυφή ούσα πλέον -3 από Έμπολι […]

Η 25η αγωνιστική της φετινής Serie B εξελίχτηκε σε εφιάλτης για την Παλέρμο και ειδικά για τον ιδιοκτήτη της, διότι μέσα σε λίγες ώρες δέχτηκε δύο ισχυρά πλήγματα.

Το ένα έχει να κάνει με την εντός έδρας ήττα από την Φότζια με 2-1 που έριξε την ομάδα από την κορυφή ούσα πλέον -3 από Έμπολι και Φροζινόνε. Ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και άλλο πλήγμα, το οποίο έχει να κάνει με την απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει τους Σικελούς για εκτόξευση αντικειμένου προς τον διαιτητή.

Όχι όμως κάποιο από τα συνηθισμένα αντικείμενα των οπαδών αλλά ένα χωνάκι παγωτού! Έτσι, ο ισχυρός άνδρας της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, καλείται να πληρώσει 10.000 ευρώ πρόστιμο από τη στιγμή που το χωνάκι που εκτοξεύτηκε από τις κερκίδες χτύπησε τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Μάλιστα, το πρόστιμο δεν ήταν μεγαλύτερο μόνο και μόνο επειδή ο διαιτητής δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μπόρεσε να συνεχίσει κανονικά το ματς.

https://twitter.com/Sport_Mediaset/status/963437568300810240

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ