Κένεντι : «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον Μπάρκα»

Κένεντι : «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον Μπάρκα»

O υπηρεσιακός τεχνικός της Σέλτικ, Τζον Κένεντι, αναφέρθηκε στον Βασίλη Μπάρκα, τονίζοντας πως πέρασε μια δύσκολη περίοδο.

Για τον Βασίλη Μπάρκα και τη δύσκολη χρονική περίοδο που πέρασε, μίλησε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Σέλτικ, Τζον Κένεντι,

Ο Έλληνας τερματοφύλακας παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ στην Σέλτικ το καλοκαίρι του 2020 και πήρε άμεσα φανέλα βασικού στην σκωτσέζικη ομάδα. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό βρίκσεται συνεχώς στον πάγκο και ο προπονητής των «καθολικών» μίλησε για αυτό.

«Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, όμως το ξεπέρασε και επέστρεψε στις προπονήσεις. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον Βασίλη, Ήταν μεγάλη πρόκληση για εκείνον να έρθει στη Σέλτικ για να αντικαταστήσει τον Φόρστερ. Αλλαγή στην κουλτούρα του, αλλά και στις προπονήσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής», ανέφερε ο 37χρονος τεχνικός.

Τελευταία φορά που ο Μπάρκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Σέλτικ ήταν στις 20 Ιανουαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λίβινγκστον, που έηξε ισόπαλη με 2-2, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 13 συμμετοχές στην Premiership με 6 clean sheet.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ