Πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ ο Βλαχοδήμος

Πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ ο Βλαχοδήμος

Τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Ντόρτμουντ αποτελεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Μάρκο Ρόζε να δίνει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την BILD.

Σύμφωνα με την BILD, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ ο Μάρκο Ρόζε έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Μπενφίκα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Ζόρζε Ζεζούς να επιλέγει τον Έλτον Λέιτε. Πριν από λίγες μέρες η O Jogo ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το καλοκαίρι την πορτογαλική ομάδα.

Σύμφωνα με την BILD, ο 26χρονος διεθνής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των μεταγραφικών στόχων των Βεστφαλών και ο Μάρκο Ρόζε, ο οποίος θα είναι προπονητής της γερμανικής ομάδας από την επόμενη σεζόν, δεν πείθεται από τους Ρόμαν Μπίρκι και Μάρβιν Χιτς με αποτέλεσμα να δώσει το ok ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Ντόρτμουντ θα χρειαστεί να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η Μπενφίκα κοστολογεί τον Έλληνα γκολκίπερ στα 20 εκατομμύρια ευρώ, όμως το εν λόγω ποσό δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τη φετινή σεζόν μετράει 17 συμμετοχές στην Primeira Liga, 1 στο Κύπελλο, 1 στο Super Cup, 4 στο Europa League και 1 στα προκριματικά του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ