Ισπανία : Με θεατές οι… δύο τελικοί του Κυπέλλου

Ισπανία : Με θεατές οι… δύο τελικοί του Κυπέλλου

Η ισπανική ομοσπονδία αναμένεται να ανοίξει ένα μέρος των εξεδρών για τις αναμετρήσεις Αθλέτικ-Σοσιεδάδ και Αθλέτικ-Μπαρτσελόνα.

Ίσως η μοναδική διοργάνωση που έχει μείνει σε εκκρεμότητα από την πρώτη περίοδο του κορωνοϊού να είναι το Copa Del Rey της σεζόν 2019-2020.

Στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου προκρίθηκαν οι Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά επειδή ήθελαν να γιορτάσουν σε μία βασκική γιορτή με την παρουσία οπαδών, είχαν ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού από την ομοσπονδία.

Τελικά, ο τελικός δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, αφού η Ισπανία, όπως και η Ευρώπη, μαστίζεται από τον Covid-19. Όμως, αχνοφαίνεται φως στον ορίζοντα όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί και μάλλον η αναμέτρηση που έχει οριστεί για τις 3 Απριλίου, θα διεξαχθεί παρουσία θεατών στο «Cartuja» της Σεβίλλης.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadenaser ανέφερε πως ο σχεδιασμός της ομοσπονδίας προβλέπει το άνοιγμα του 20-25% της χωρητικότητας των εξεδρών. Όμως, τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε κατοίκους της περιοχής της Ανδαλουσίας, όχι στη Χώρα των Βάσκων, ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού.

Επίσης, τονίζεται ότι το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον τελικό της περιόδου 2020-21, που θα λάβει χώρα στις 17 Απριλίου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ